Δήμητρα Λιάνη: «Αυτά που δημοπρατήθηκαν δεν ήταν τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα - Τα έχω στην κατοχή μου» (vid)

Ελλάδα
Δήμητρα Λιάνη: «Αυτά που δημοπρατήθηκαν δεν ήταν τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα - Τα έχω στην κατοχή μου» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι το εμβληματικό ζευγάρι που φορά σε μια σειρά από γνωστές φωτογραφίες ο Ανδρέας αυτό που δημοπρατήθηκε, σύμφωνα με τη Δήμητρα Λιάνη

Μία μέρα μετά το ποσό-ρεκόρ που έπιασε σε δημοπρασία ζευγάρι γυαλιών του ιδρυτή και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου ανατρέπει τα όσα έγιναν γνωστά. Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, δεν πρόκειται για τα βασικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου αυτά που δημοπρατήθηκαν αλλά για κάποιο εφεδρικό ζευγάρι.

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν αμφισβητεί πως πρόκειται για αυθεντικά του Ανδρέα, αλλά πως δεν πρόκειται για το εμβληματικό ζευγάρι που φορά σε μια σειρά από γνωστές φωτογραφίες.

Ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Ήθελα να εστιάσω σε τρία σημεία. Πρώτον, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχουν πάει στην «Ελπίδα», γιατί πραγματικά το έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι σημαντικότητα για την Ελλάδα και έλειπε.

Δεύτερον, ότι ήταν το πιο ακριβό τίμημα που έγινε σε αυτή τη δημοπρασία από διάφορες προσωπικότητες. Πχ το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έφτασε να είναι περίπου 3.000 ευρώ, ενώ του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν 25.000 ευρώ. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ο Ανδρέας πια έχει περάσει σε άλλη κλίμακα.

Όχι ενός απλού πολιτικού και γι’ αυτό επίσης είμαι χαρούμενη γιατί υπάρχει στις καρδιές και στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν τεράστιος μύθος. Τρίτον ήθελα να σχολιάσω ότι εφόσον επρόκειτο για ιερό σκοπό, γιατί δεν ήρθαν σε επαφή με εμένα οι άνθρωποι αυτοί να τους δώσω εγώ τα «εμβληματικά» γυαλιά; Δεν αμφισβητώ ότι ήταν ένα παλιό ζευγάρι γυαλιά του Ανδρέα αλλά τα «εμβληματικά» όπως τα λένε που είναι τα ίδια της φωτογραφίας, θα μπορούσα να τους τα έχω δώσει εγώ.

Εγώ τα έχω στη διάθεσή μου, γι’ αυτό σας το λέω».

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News