Σκάνδαλο στην Άρτα: Παπάς πιάστηκε στα χέρια με τον νέο σύντροφο της παπαδιάς στη μέση του δρόμου και κατέληξαν στο τμήμα!

Ελλάδα
Σκάνδαλο στην Άρτα: Παπάς πιάστηκε στα χέρια με τον νέο σύντροφο της παπαδιάς στη μέση του δρόμου και κατέληξαν στο τμήμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιερέας και ο σύντροφος της παπαδιάς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου με αιτία πάλι, τη νέα σχέση του ζευγαριού - Η ανακοίνωση της Μητρόπολης της Άρτας για το περιστατικό

Ο άγριος καυγάς που ξέσπασε στην κεντρική πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Άρτα, μεταξύ ενός 51χρονου ιερέα με δύο πολίτες 57 και 41 ετών, έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία, πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.

Ο παπάς, δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι η παπαδιά με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έφυγε από το σπίτι και πλέον έχει προχωρήσει στη ζωή της με νέο σύντροφο.

Ο ιερέας που ήθελε περισσότερες εξηγήσεις, ζήτησε να συναντηθεί με τον 57χρονο ο οποίος φέρεται να διατηρεί σχέσεις με την παπαδιά.

Στη συνάντηση που έγινε στην Πέμπτη 6 Απριλίου «παρών» ήταν και ένας 41χρονος, φίλος του νέου συντρόφου της παπαδιάς.

Όμως η κουβέντα ξέφυγε τα αίματα «άναψαν» και άρχισε η συμπλοκή και των τριών, με αποτέλεσμα να καταλήξουν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ακολούθησαν αλληλομηνύσεις, παρέμειναν για ένα 24ωρο στο τμήμα, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας και ο σύντροφος της παπαδιάς, πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν τσακωθεί ξανά στη μέση του δρόμου με αιτία πάλι, τη νέα σχέση του ζευγαριού.

Η παπαδιά, βρέθηκε και η ίδια με τα τέσσερα παιδιά της στο τμήμα, προσπαθώντας, μάταια όμως, να ηρεμήσει τον σύζυγό της, σύμφωνα με το skai.gr.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωσε η Μητρόπολη Άρτας, η οποία εκφράζει τη λύπη και τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός, διευκρινίζοντας ότι ο συγκεκριμένος ιερέας δεν ανήκει στο δυναμικό της.

Σημειώνει ακόμη ότι η προϊσταμένη αρχή του κληρικού ερευνά τις τυχόν εκκλησιαστικές ευθύνες και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην Δικαιοσύνη.

«Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης εκφράζει την οδύνη της, διότι, κατά τα φαινόμενα, μια πολυμελής οικογένεια και μάλιστα Ιερατική έχει τραυματισθεί έως διαλύσεώς της», αναφέρεται ενδεικτικά στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News