Καβάλα: «Ήταν μια τραγική στιγμή, δεν άξιζε αυτό το τέλος», λέει ο συζυγοκτόνος μέσα από τη φυλακή (vid)

Ελλάδα
Καβάλα: «Ήταν μια τραγική στιγμή, δεν άξιζε αυτό το τέλος», λέει ο συζυγοκτόνος μέσα από τη φυλακή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γυναικοκτόνος μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, για την ημέρα που σκότωσε τη μητέρα των παιδιών του στο φαρμακείο της στην Καβάλα

«Δεν της άξιζε αυτό το τέλος», λέει τώρα μέσα από τη φυλακή ο εν διαστάσει σύζυγος της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα, ο οποίος τη δολοφόνησε μέσα στο φαρμακείο της στην Καβάλα και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Ο γυναικοκτόνος μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, για την ημέρα που σκότωσε τη μητέρα των παιδιών του. «Δεν είχαμε προβλήματα ως ζευγάρι», είπε και πρόσθεσε: «Προβλήματα υπήρχαν από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το περιβάλλον της».

«Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μια αλλαγή συμπεριφοράς, αλλαγή στάσης. Σε όλον τον κοινό μας βίο με τη γυναίκα μου δεν υπήρχε κάτι να προσβάλλει ούτε εμένα ούτε εκείνη ως προσωπικότητες. Ούτε άσκηση βίας», ανέφερε ο 55χρονος, ευχαριστώντας τους δασκάλους των παιδιών του που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν «τις ευαίσθητες ισορροπίες μετά από αυτό το γεγονός».

Για το βράδυ πριν τη δολοφονία της φαρμακοποιού, ο 55χρονος ανέφερε ότι είχε προηγηθεί μία διένεξη χωρίς η ίδια η 43χρονη να είναι παρούσα. «Μετά φύγαμε να πάμε να κάνουμε κάποιες δουλειές κι ενώ κάποια πράγματα είχαν δρομολογηθεί, ξαφνικά έκανε κάτι που δεν το περίμενα ποτέ κι όλα άλλαξαν. Δε θέλω να πω περισσότερα. Ήταν μια τραγική στιγμή, δεν την άξιζε, ήταν μια καλή γυναίκα και άξια μάνα κι επιστήμονας. Θα γράψω ένα βιβλίο γι’ αυτήν. Είναι σαν να μας έπαιξε ένα άδικο παιχνίδι η μοίρα», είπε.

//--> //-->

«Η τιμωρία μου θα είναι αυτή μέχρι να σταματήσω να αναπνέω. Γιατί έγινε αυτό που έγινε με έναν άνθρωπο που λάτρευα και να φύγει από τα δικά μου χέρια;», είπε.

Όσον αφορά στα παιδιά του είπε ότι θα προσπαθήσει να τους εξηγήσει και να απαλύνει όσο μπορεί τον πόνο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News