Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια σε ΕΠΑΛ (vid)

Ελλάδα
Μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια σε ΕΠΑΛ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΑΤ μετά από δάγκωμα 17χρονος

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας στα σχολεία. Νέο επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, το οποίο συνέβη στο προαύλιο του σχολείου πριν από περίπου έναν μήνα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crpqdzhw0a2h

Όπως φαίνεται στο βίντεο του evima μαθήτρια εισήλθε στο σχολείο και χτύπησε μια 15χρονη στο πρόσωπο με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει λιπόθυμη στο έδαφος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, o άγριος ξυλοδαρμός έγινε με αφορμή ένα αγόρι και το κορίτσι που φαίνεται να χτυπά την 15χρονη στο ΕΠΑΛ είναι από άλλο σχολείο.

Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό οι καθηγητές βγήκαν αμέσως στο προαύλιο του σχολείου ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν ασθενοφόρο. Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε στο σχολείο και φυσικά δεν ήταν το μόνο.

Στο ΚΑΤ μετά από δάγκωμα 17χρονος

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέα καταγγελία η οποία αφορούσε, έναν 17χρονο μαθητή στο ίδιο ΕΠΑΛ , ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του την ώρα που βρισκόταν μέσα στην τάξη.

Όπως αναφέρει μαθητής δύο αγόρια από την Γ’ Λυκείου στο τμήμα της Γεωπονίας άρχισαν να διαφωνούν στην συζήτηση με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να αρχίσει να βρίζει τον άλλον και να λέει πράγματα τα για την μητέρα του, στην συνέχεια άρχισαν να τσακώνονται και να πετούν πράγματα ακόμη και καρέκλες.

Ο καθηγητής μπήκε στην μέση να χωρίσει τους δύο μαθητές με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος μια καρέκλα στο κεφάλι. Στην συνέχεια ο ένας μαθητής δάγκωσε το δάχτυλο του άλλου, με αποτέλεσμα να κοπεί το μισό και παραπάνω δάχτυλο από εκεί που αρχίζει το νύχι.

Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά πήγαν οι ίδιοι το παιδί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ύστερα ο μαθητής χρειάστηκε να πάει με την μητέρα του στην Αθήνα στο ΚΑΤ, ώστε να κάνει χειρουργείο και του κολλήσουν το δάχτυλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News