Αγνοείται για 3η ημέρα ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης: Πού στρέφονται οι έρευνες - Ποιες ήταν οι τελευταίες του κινήσεις

Ελλάδα
Αγνοείται για 3η ημέρα ο μητροκτόνος της Θεσσαλονίκης: Πού στρέφονται οι έρευνες - Ποιες ήταν οι τελευταίες του κινήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και εκπαιδευμένα σκυλιά στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του 34χρονου μητροκτόνου, ο οποίος πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε τη μητέρα του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, αναλύοντας το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη, στο οποίο εξηγεί τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης του, που βρήκαν σε έφοδο στο σπίτι του μετά τη δολοφονία, φοβούνται μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ ερευνούν ακόμη αν το όπλο που βρήκαν στο σπίτι του σχετίζεται με τη δολοφονία.

Στις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη συμμετέχουν ακόμη και εκπαιδευμένα σκυλιά.

Οι τελευταίες κινήσεις του δράστη, πριν από το έγκλημα, έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην γειτονιά του.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο απεικονίζεται ο μητροκτόνος στις 9 η ώρα το βραδύ, κατεβαίνει την Ρήγα Φεραίου και στρίβει στην Α. Διάκου, όπου βρίσκεται και το σπίτι του, σύμφωνα με το protothema.gr.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται να είναι στο κουρείο της γειτονίας του, όπου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα νευρικός και να περπατάει πάνω κάτω. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Το σημείωμα

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News