Αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά φοιτήτρια για την κρυφή κάμερα σε σπίτι που νοίκιασε(vid)

Ελλάδα
Αποζημίωση 150.000 ευρώ ζητά φοιτήτρια για την κρυφή κάμερα σε σπίτι που νοίκιασε(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν είδε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος μία άσπρη συσκευή ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι ήταν κι εκείνος της απάντησε πως ήταν συσκευή συναγερμού και βρισκόταν εκτός λειτουργίας

Φοιτήτρια κατήγγειλε πως ο σπιτονοικοκύρης του δωματίου που νοίκιαζε, έβαλε κρυφή κάμερα και την παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με το MEGA, μία φοιτήτρια αναζητούσε σπίτι στη Θεσσαλονίκη κι επισκέφτηκε ένα διαμέρισμα. Όταν είδε στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος μία άσπρη συσκευή ρώτησε τον ιδιοκτήτη τι ήταν κι εκείνος της απάντησε πως ήταν συσκευή συναγερμού και βρισκόταν εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η κοπέλα.

Έχοντας τη διαβεβαίωση του ιδιοκτήτη ότι η συσκευή δεν λειτουργούσε η φοιτήτρια είχε καθησυχαστεί. Ωστόσο, η λευκή συσκευή αποδείχτηκε πως ήταν κάμερα, καθώς ο ιδιοκτήτης όταν φρόντιζε τη μητέρα του και είχε βάλει αποκλειστική νοσοκόμα, είχε βάλει την κάμερα για να βλέπει τι συμβαίνει. Η μητέρα του απεβίωσε και δεν πρόλαβε, όπως είπε ο ιδιοκτήτης, να βάλει τον μηχανισμό σε λειτουργία και έτσι δεν κατέγραφε.

Μιλώντας στο MEGA η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος του ιδιοκτήτη, τόνισε πως αποδεικνύεται μέσω τεχνικών εκθέσεων το γεγονός ότι η κάμερα δεν ήταν σε λειτουργία και δεν κατέγραφε.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-crnnmnjg6uup

«Η υπεράσπιση έρχεται με τεχνικές εκθέσεις από μεγάλο γραφείο της Θεσσαλονίκης, που ορίζει ξεκάθαρα ότι δεν είναι κρυφή. Η λέξη κρυφή είναι παραπλανητική λέξη, είναι φανερό πράγμα. Η κάμερα δεν ήταν σε λειτουργία κι αυτό αποδεικνύεται με κάθε τρόπο», δήλωσε.

Η συγκεκριμένη κάμερα μπορεί να καταγράψει μόνο ενσύρματα, με τη δικηγόρο του ιδιοκτήτη να εξηγεί πως δεν μπορεί η συσκευή να λειτουργήσει χωρίς Wi-Fi, ενώ ακόμα υπογράμμισε πως εάν η κάμερα δεν έχει συνδεθεί με καταγραφέα, τότε δεν υφίσταται αδίκημα.

Η φοιτήτρια προχώρησε σε καταγγελία του ιδιοκτήτη και ζητά ως αποζημίωση το ποσό των 150.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News