Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και την άφησαν νεκρή σε αυτοκίνητο

Ελλάδα
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και την άφησαν νεκρή σε αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν ηλικίας 50 ετών και είχε πέσει θύμα δολοφονίας λίγες ώρες νωρίτερα

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται τελικά ο θάνατος γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο. Η 50χρονη εκτελέστηκε με κυνηγετική καραμπίνα, με τους δράστες να εξαφανίζονται από την αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα και την ίδια να παραμένει νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος, στη θέση του συνοδηγού. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι από την οποία προήλθε ο θάνατός της. Το κουβάρι της υπόθεσης στη Χαλκηδόνα άρχισε να ξετυλίγεται νωρίς το πρωί, όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν τις σκληρές εικόνες στο εσωτερικό του οχήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο, σύμφωνα με το newsit.gr, διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν ηλικίας 50 ετών και είχε πέσει θύμα δολοφονίας λίγες ώρες νωρίτερα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από νωρίς το πρωί, όταν έκαναν την πρώτη τους αυτοψία στο σημείο. Είδαν το τραύμα της γυναίκας στο κεφάλι και κατάλαβαν πως αυτό είχε προέλθει από όπλο. Άρχισαν αμέσως να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα ξεκινήσει προσπάθεια για να διαπιστωθεί αν η γυναίκα που εκτελέστηκε είχε ανοιχτούς λογαριασμούς το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Ο τρόπος της εκτέλεσης παραπέμπει σε σκληρούς κακοποιούς και σε «νονούς» της νύχτας.

Το αυτοκίνητο που η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν ενοικιασμένο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί ποιος το είχε νοικιάσει. Επιπλέον δεν έχει βρεθεί η κυνηγετική καραμπίνα του εγκλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News