Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος με μαύρο όχημα επιχείρησε να αρπάξει παιδί και μετά διάψευση

Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος με μαύρο όχημα επιχείρησε να αρπάξει παιδί και μετά διάψευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε περίεργη κίνηση, στους δρόμους γύρω από το σχολείο και της ευρύτερης περιοχής, που αφορά την ασφάλεια των παιδιών σας, παρενόχληση, απόπειρα συλλογής πληροφοριών ή ακόμη και προσπάθεια αρπαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την αστυνομία στο 100"

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες γονέων για απόπειρες παρενόχλησης και αρπαγής ανηλίκων σε σχολεία της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη 

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 72ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης καταγγέλλει πως ένας άντρας μεγάλης ηλικίας με ένα μαύρο αυτοκίνητο κυκλοφορεί έξω από τα σχολεία της Τούμπας και παρενοχλεί παιδιά.

Επίσης ότι την Τρίτη (28/3) από το 77 δημοτικό σχολείο επιχείρησε να αρπάξει παιδί Τετάρτης Δημοτικού ενώ ο γονιός του ήταν λίγα μέτρα μακριά... Διέφυγε αλλά και ο γονιός και ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την αστυνομία...» ενώ αντίστοιχο περιστατικό καταγγέλθηκε και στο 105ο σχολείο.

Επίσης με νεότερη ανακοίνωση του, ο Σύλλογος κατήγγειλε ένα ακόμα περιστατικό το οποίο μάλιστα σημειώθηκε σήμερα (30/3) στο δημοτικό σχολείο του Μαναβή πάνω από το ρέμα.

«Σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε περίεργη κίνηση, στους δρόμους γύρω από το σχολείο και της ευρύτερης περιοχής, που αφορά την ασφάλεια των παιδιών σας, παρενόχληση, απόπειρα συλλογής πληροφοριών ή ακόμη και προσπάθεια αρπαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με την αστυνομία στο 100 και να ενημερώσετε στη συνέχεια τη διεύθυνση του σχολείου. Ύστερα από επικοινωνία που είχαμε με την αστυνομία οι πληροφορίες που θα δίνονται θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες, σαφείς και όχι υποθετικές έτσι ώστε να διευκολύνουμε οποιαδήποτε έρευνα» τόνιζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 72ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News