Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: «Μην μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά» - Μυστήριο με την επίθεση στους 16χρονους

Ελλάδα
Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: «Μην μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά» - Μυστήριο με την επίθεση στους 16χρονους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θεία του φίλου του 16χρονου που τραυματίστηκε στο πόδι από τον πυροβολισμό είπε ότι «έπεσαν στα πόδια του και του είπαν κύριε μην μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά»

Μυστήριο καλύπτει το επεισόδιο με πυροβολισμό εναντίον 16χρονων στο Λαγονήσι και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη, του οποίου αναζητούν το κίνητρο της επίθεσης. Έως τώρα η Αστυνομία έχει βρει στο σημείο έναν κάλυκα 9 μμ και διενεργεί βαλλιστική έρευνα για να εξετάσει αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλο περιστατικό.

Η θεία του φίλου του 16χρονου που τραυματίστηκε στο πόδι από τον πυροβολισμό είπε στον ALPHA ότι «έπεσαν στα πόδια του και του είπαν κύριε μην μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά».

Ο άνδρας που δεν μιλούσε ελληνικά, περιέγραψε η θεία εξακολουθούσε να ουρλιάζει προσπαθώντας να τραβήξει το παιδί από το μπράτσο και να το βάλει στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το enikos.gr.

«Τα παιδιά έκλαιγαν και μάλλον σαν να παραπάτησε ο κύριος, πήγαν και τον έσπρωξαν κάπως και άρχισαν να τρέχουν, πέφτοντας σε θάμνους» τόνισε η θεία.

Η ίδια είπε ότι «τα παιδιά είδαν το πιστόλι, αφού είχε πυροβολήσει. Αφού γύρισαν πίσω, είχε ήδη πυροβολήσει και τα πυροβόλησε πισώπλατα. Τα παιδιά είναι και οι δύο αθλητές, 15 μισό, δεν είναι παιδιά ούτε που βγαίνουν, ούτε που έχουν περίεργες παρέες».

Ανέφερε επίσης ότι ο άνδρας που πυροβόλησε δεν είχε λόγο να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς τα παιδιά απλά περπατούσαν και πήγαιναν στα σπίτια τους. «Περίπου στα 5 μέτρα αφού είχαν περάσει ένα τζιπάκι ξαφνικά άκουσαν την πόρτα του οδηγού να ανοίγει και να κλείνει με δύναμη. Γυρνούν πίσω τα κεφάλια τους και βλέπουν έναν άνδρα, ο οποίος τους μίλησε σε ξένη γλώσσα και τους μίλησε αφού τους πυροβόλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια είπε μάλιστα ότι το παιδί κατάλαβε ότι ο δράστης τον πυροβόλησε από τον πόνο καθώς δεν άκουσε τον πυροβολισμό.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News