Ηλιούπολη: Ξεσπά η οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή που κατηγορείται για βιασμό πρώην αθλητριών του (vid)

Ελλάδα
Ηλιούπολη: Ξεσπά η οικογένεια της πρώην συζύγου του προπονητή που κατηγορείται για βιασμό πρώην αθλητριών του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «φως» νέες αποκαλύψεις για τον προπονητή  Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πρώην αθλητριών του

 Σοκαρισμένο είναι τον πανελλήνιο με όλα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, αναφορικά με τον προπονητή του Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών.

Την ίδια ώρα και η τοπική κοινωνία «βράζει» με τους κατοίκους να δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους γι’ αυτή τη νέα υπόθεση φρίκης που συγκλονίζει τη χώρα μας.

Το στενό περιβάλλον της οικογένειας της πρώην συζύγου του προπονητή μίλησε σε εκπομπή του Mega για το δράση του κατηγορούμενου, ο οποίος χτυπούσε και την ίδια τη σύζυγό του και αυτός ήταν και ο λόγος του διαζυγίου, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο και για έναν άνθρωπο που έχει κοροϊδέψει πάρα πολλές οικογένειες.

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της», είπαν αρχικά πρόσωπα οικεία της πρώην συζύγου του 44χρονου για να προσθέσουν στη συνέχεια:

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή της έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα την θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό. Κανέναν».

Δείτε το βίντεο του Mega:

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News