Αθανασίου: «Όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του, με μία λέξη μπορείς να το χαρακτηρίσεις: Μητσοτάκης» (vid)

Ελλάδα
Αθανασίου: «Όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του, με μία λέξη μπορείς να το χαρακτηρίσεις: Μητσοτάκης» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν ένα παιδί χάνει τον πατέρα του ή τη μάνα του όπως στα Τέμπη λέγεται ορφανό, όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του, το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις εκτός από μία: Μητσοτάκης».

Η παραπάνω δήλωση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου σε πάνελ εκπομπής από τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών, έγινε αιτία να ανάψουν τα αίματα.

Ο βουλευτής επικαλέστηκε, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ότι άκουσε ο ίδιος την παραπάνω ατάκα, εξαπολύοντας με αυτόν τον τρόπο ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, κάτι που έφερε την αντίδραση των συμμετεχόντων στο πάνελ της εκπομπής, οι οποίοι είπαν ότι αυτό που ανέφερε ο κ. Αθανασίου ήταν πολύ βαρύ.

Μάλιστα, ο Νάσος Αθανασίου υποστήριξε πως έφερε ως παράδειγμα τη συγκεκριμένη φράση απαντώντας στην αθλιότητα και την πρόκληση του άλλου, καθώς και ο ίδιος μπορεί να πέσει χαμηλά κάνοντας, όπως είπε, επίδειξη όταν χρειαστεί.

«Στου κακού τη σκάλα, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος, τότε μπορείς να κατέβεις κι εσύ», είπε χαρακτηριστικά.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News