Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική - Ο Μητσοτάκης πρέπει να είναι ισχυρός» (vid)

Ελλάδα
Καρατζαφέρης για Ανδρουλάκη: «Το παιδί είναι άπειρο, έκαψε γέφυρες με τη λογική - Ο Μητσοτάκης πρέπει να είναι ισχυρός» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης

Ως «τρελά» χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα όσα υποστήριξε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην οποία επανέλαβε την πρόθεσή του να μην στηρίξει ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε τον Αλέξη Τσίπρα για πρωθυπουργό, εφόσον η κάλπη δε «βγάλει» αυτοδυναμία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης «λέει “ελάτε να ψηφίσουμε και θα δούμε μετά ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός”. Αυτά που λέει δείχνουν αδυναμία επιχειρημάτων και αδυναμία πίστης στον εαυτό του» σχολίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά και προέβλεψε ότι το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές θα βρεθεί με μονοψήφιο ποσοστό.

Μιλώντας για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε: «Το παιδί είναι άπειρο. Έκαψε γέφυρες με τη λογική».

«Ο Μητσοτάκης πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός»

Στη συνέντευξή του ο Γ. Καρατζαφέρης συνέχισε λέγοντας ότι «δεν αρκεί να είναι πρώτος ο Μητσοτάκης, πρέπει να είναι πρώτος και ισχυρός, πρέπει να το καταλάβει αυτό ο κόσμος. Να λειτουργήσει με τη λογική και όχι με το θυμικό. Αν δεν είναι ισχυρός ο Μητσοτάκης, θα μπούμε σε περιπέτειες».

//--> //-->

Τέλος προέβλεψε ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 5 μονάδες από την πρώτη Κυριακή, ενώ τη δεύτερη Κυριακή η πόλωση θα είναι τέτοια που στη Βουλή θα μπουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ.

Μιλώντας για τον εαυτό του ο Γιώργος Καραζαφέρης είπε ότι ούτε του έχει γίνει πρόταση από κανέναν, ούτε ο ίδιος ζήτησε τίποτα: «Θα είμαι παρατηρητής, έχω αποδεσμευτεί από τις κομματικές δουλείες» είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News