Λαγονήσι: «Πυροβόλησε τα παιδιά από τα 5 μέτρα», λέει οικογενειακός φίλος των 16χρονων (vid)

Ελλάδα
Λαγονήσι: «Πυροβόλησε τα παιδιά από τα 5 μέτρα», λέει οικογενειακός φίλος των 16χρονων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγνωστος άνδρας μέσα σε αμάξι με μαύρα φιμέ τζάμια τους πλησίασε και τους πυροβόλησε, όπως περιέγραψε ο οικογενειακός τους φίλος

Οικογενειακός φίλος των 16χρονων που δέχτηκαν ένοπλη επίθεση το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι δηλώνει πως ο δράστης πυροβόλησε προς την πλευρά των δύο παιδιών από απόσταση μόλις 5 μέτρων. Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν μέσα από τις καταθέσεις των θυμάτων το προφίλ του δράστη αλλά και το κίνητρο που όπλισε το χέρι του τραυματίζοντας ελαφρά το ένα παιδί.

Ο οικογενειακός φίλος των εφήβων περιγράφει πώς έπεσε ο πυροβολισμός στην οδό Κολοκοτρώνη, σύμφωνα με όσα του μετέφερε ο πατέρας ενός από τους 16χρονος, ο οποίος και γλίτωσε από τα πυρά του άγνωστου άνδρα.

Όπως λέει, ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ προς την πλευρά των 16χρονων από απόσταση πέντε μέτρων.

«Ο πατέρας του ενός παιδιού είναι φίλος και μου είπε ότι τα παιδιά γυρνούσαν από βόλτα και επέστρεφαν σπίτι τους. Ξαφνικά, από ένα αυτοκίνητο με μαύρα, φιμέ τζάμια, βγήκε ένας άνδρας, αλλοδαπός, δεν μιλούσε ελληνικά, ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί, έτσι ξαφνικά.

Τα παιδιά έτρεξαν μετά και βούτηξαν σε ένα χωράφι για να γλιτώσουν και το αυτοκίνητο έφυγε», εξηγεί ο φίλος του πατέρα ενός εκ των θυμάτων ενώ επισημαίνει πως οι 16χρονοι δεν έχουν δώσει ποτέ αφορμές ώστε να γίνουν στόχος.

«Είναι οικογένεια-στολίδι και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τα παιδιά. Είναι αθλητές και οι δύο και είναι πολύ καλά παιδιά. Ο ένας είναι σε σοκ, συντετριμμένος και έχει πάει στο Νοσοκομείο για να δει το φίλο του. Ο άλλος, ευτυχώς, γλίτωσε τα χειρότερα. Ένα επιπόλαιο τραύμα στο πόδι έχει», τονίζει ο ίδιος.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News