Ραγκούσης: «Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις από Μητσοτάκη και Πιερρακάκη για το Predator»

Ελλάδα
Ραγκούσης: «Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις από Μητσοτάκη και Πιερρακάκη για το Predator»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η αμερικανική εφημερίδα επιβεβαιώνει ότι ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν σε πλήρη συνεργασία για το ίδιο κέντρο, δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης σχετικά με «την αποκάλυψη των New York Times για τη διπλή παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ» ζητεί ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ –  Π.Σ. Γιάννης Ραγκούσης.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ραγκούση:

«Από χθες οι κ. Μητσοτάκης και Πιερρακάκης κρύβονται μετά την αποκάλυψη των New York Times για τη διπλή παρακολούθηση της Άρτεμις Σίφορντ.

Η αμερικανική εφημερίδα επιβεβαιώνει ότι ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν σε πλήρη συνεργασία για το ίδιο κέντρο, δηλαδή το Μέγαρο Μαξίμου.

Όταν πριν από δύο μήνες, είχαμε καταγγείλει παρακολούθηση θύματος με επιμολυσμένο SMS με στοιχεία εμβολιασμού, ο κ. Πιερρακάκης θρασύτατα μίλησε για συνομωσιολογία και έκανε πως δεν καταλάβαινε.

Τώρα που καταλαβαίνουν, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις από τους κκ. Μητσοτάκη και Πιερρακάκη: Γιατί παρακολουθούσαν μία Αμερικανίδα υπήκοο και πώς έδωσαν πρόσβαση στα στοιχεία εμβολιασμού της, για να μολυνθεί εν συνεχεία το κινητό της με Predator».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News