Διάρρηξη Διόνυσος: Πήραν 200.000 ευρώ από τα χρηματοκιβώτια, πίνακες Ελλήνων ζωγράφων και το καταγραφικό(vid)

Ελλάδα
Διάρρηξη Διόνυσος: Πήραν 200.000 ευρώ από τα χρηματοκιβώτια, πίνακες Ελλήνων ζωγράφων και το καταγραφικό(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάρρηξη έγινε πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου με τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο διαμέρισμα από μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου

Ληστεία μαμούθ με λεία 200.000 ευρώ κατά δήλωσή του θύματός  έφυγαν από μεζονέτα στον Διόνυσο διαρρήκτες που «χτύπησαν» το πρωί του Σαββάτου (18/3).

Συγκεκριμένα ο 67χρονος ιδιοκτήτης της μεζονέτας είπε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες βρήκαν και πήραν από τρία χρηματοκιβώτια 200.000 ευρώ αλλά και πίνακες Ελλήνων ζωγράφων.

Η διάρρηξη έγινε πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου με τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο διαμέρισμα από μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου την οποία παραβίασαν.

Αρχικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι διαρρήκτες βρήκαν το πρώτο από τα χρηματοκιβώτια στον 1ο όροφο και από εκεί πήραν τα χρήματα.

Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατευθύνθηκαν στο υπόγειο όπου βρήκαν τα άλλα δύο χρηματοκιβώτια τα οποία, επίσης, άδειασαν από το περιεχόμενό τους αφού τα άνοιξαν με τροχό.

Πριν αποχωρήσουν οι διαρρήκτες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήραν και το καταγραφικό που υπήρχε στη μεζόνετα στον Διόνυσο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News