Χανιά: Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Μανούσο Βολουδάκη

Ελλάδα
Χανιά: Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Μανούσο Βολουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του βουλευτή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά

Σαράντα ημέρες πέρασαν από τον θάνατο του Χανιώτη βουλευτή της Ν.Δ. Μανούσου Βολουδάκη, που σκόρπισε θλίψη στα Χανιά, σε όλη την Κρήτη, αλλά και στον πολιτικό κόσμο της ολόκληρης της χώρας.

Αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του βουλευτή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά, όπως ενημερώνει η οικογένειά του με μια λιτή ανακοίνωση.

Ο Μανούσος Βολουδάκης “έφυγε” την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 57 ετών, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Ο Χανιώτης πολιτικός δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του στα Χανιά ήταν στις 6 Δεκεμβρίου, στην Ακαδημία Πολιτικής Επιμόρφωσης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Στην πρόσφατα κάθοδο του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο, η υγεία του είχε επιδεινωθεί, ο ίδιος όμως και πάλι έδειχνε να μη χάνει την πίστη του.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην εκλογική του περιφέρεια, τα Χανιά, στον τόπο που ζούσε και μεγάλωνε τα παιδιά του, αλλά και στον τόπο καταγωγής του, τα Σφακιά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News