Περιστατικό βίας σε σχολείο: Συνελήφθη καθηγητής που έβρισε και χαστούκισε 14χρονο μαθητή

Ελλάδα
Περιστατικό βίας σε σχολείο: Συνελήφθη καθηγητής που έβρισε και χαστούκισε 14χρονο μαθητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από το παιδί και τους γονείς του στην ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον καθηγητή με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης σε βάρος ανηλίκου

Ένα περιστατικό σχολικής βίας, όχι από μαθητές, αλλά από καθηγητή σε μαθητή, καταγράφηκε σε φροντιστήριο στη δυτική Αττική. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο «εκπαιδευτικός» καθύβρισε κι ακολούθως χαστούκισε τον μαθητή μέσα στην τάξη μπροστά στους εμβρόντητους συμμαθητές του.

Ο 44χρονος άνδρας, αφού έβρισε, στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο τον μαθητή του 14 ετών, μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας του φροντιστηρίου που ο ίδιος διατηρεί στα Ανω Λιόσια. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από το παιδί και τους γονείς του στην ΕΛΑΣ και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον καθηγητή με την κατηγορία της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης σε βάρος ανηλίκου, σύμφωνα με το reader.gr.

Ωστόσο αργά το βράδυ ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Το ντροπιαστικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News