Τραγωδία στα Τέμπη: «Τι μπορούμε να πούμε στα παιδιά που έχασαν τη μάνα τους;» - Συγκλονίζει ο πατέρας θύματος

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: «Τι μπορούμε να πούμε στα παιδιά που έχασαν τη μάνα τους;» - Συγκλονίζει ο πατέρας θύματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 36χρονης στρατιωτικού από τη Βέροια -  «Φοβόμαστε μήπως πούμε κάτι στα παιδιά της Έλενας και κάνουμε λάθος», λέει μεταξύ άλλων.

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια της 36χρονης στρατιωτικού μητέρας δύο παιδιών, που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, με τους ίδιους να ψάχνουν  τρόπο να σταθούν στα πόδια τους για το καλό των μικρών που αναζητούν την μητέρα τους.

Όπως περιέγραψε ο πατέρας της άτυχης μητέρας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η κατάσταση στο σπίτι είναι δύσκολη μετά την απώλεια της Έλενας.

«Τα παιδιά δεν είναι καλά, ο μικρός σηκώνεται τα βράδια, ζητάει τη μαμά του. Έχουμε προβλήματα. Ζούσαμε όλοι μαζί οικογενειακώς. Δεν περνιέται αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε η Έλενα. Νομίζω ότι θα έρθει από τη δουλειά. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Τα παιδιά πάνε σχολείο, τα πηγαίνουμε βόλτα, για να μπορέσουν να ξεχνάνε και αυτά. Γιατί όταν είναι μέσα στο σπίτι είναι λυπημένα», ανέφερε ο πατέρας της 36χρονης.

//--> //-->

Ο κ. Αντώνης επισήμανε ότι είναι δύσκολο να πουν στα παιδιά για την απώλεια της μητέρας τους: «Τι μπορούμε να πούμε στα παιδιά; Τι να τους πούμε ακριβώς; Φοβόμαστε μήπως τους πούμε κάτι και κάνουμε κανένα λάθος και τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. Παιδοψυχολόγοι δεν έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο».

Ο πατέρας της Έλενας περιέγραψε τις στιγμές που ο σύζυγος της Έλενας την έψαχνε στο κινητό, τη μέρα του δυστυχήματος: «Ο γαμπρός μου είχε πάει στο Πλατύ, για να την πάρει. Κατά τις 11:20 θα ερχόταν το τρένο, αλλά είδε ότι έχει καθυστέρηση. Και μετά έμαθε ότι είχαν συγκρουστεί οι δύο αμαξοστοιχίες. Γυρίσαμε σπίτι, παίρναμε την Έλενα τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε. Τότε είπαμε "αυτό είναι". Σηκώθηκε ο γαμπρός μου και πήγε πρώτα στην Κατερίνη στο νοσοκομείο για να δει εκεί τους τραυματισμένους και μετά πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εκεί την αναγνώρισε μέσα σε μία σακούλα».

Η 36χρονη στρατιωτικός είχε κατέβει στην Αθήνα, γιατί πριν λίγο καιρό είχε κάνει μία εγχείρηση και πήγε στο στρατιωτικό νοσοκομείο, για να περάσει επιτροπή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News