Κορωπί: Νέα μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνιση της Άρτεμις (vid)

Ελλάδα
Κορωπί: Νέα μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνιση της Άρτεμις (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική μαρτυρία από άτομο για την εξαφανισμένη Άρτεμις - Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή

Για την υπόθεση εξαφάνισης της Άρτεμις από το Κορωπί φέρεται να έδωσε σημαντικές πληροφορίες μάρτυρας, ο οποίος επικοινώνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η ίδια η παρουσιάστρια έδωσε τον αριθμό του στην αστυνομία, ωστόσο όπως καταγγέλλεται, ο μάρτυρας δεν έχει ακόμα κληθεί για να καταθέσει.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας δήλωσε μιλώντας στο πάνελ της εκπομπής: «Την καταθέσαμε στο Ανθρωποκτονιών μαζί με τους γονείς της Άρτεμις. Είναι μια μαρτυρία που πρέπει να ελεγχθεί άμεσα. Την έχουμε δώσει και στην ελληνική δικαιοσύνη, όμως έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση. Η οικογένεια έχει ζητήσει και πλέον απαιτεί να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καθυστερημένες ενέργειες των Αρχών εξόργισαν την παρουσιάστρια, ενώ έχουν προβληματίσει τους γονείς της κοπέλας που αγωνιούν για την τύχη της κόρης τους. «Αισθάνονται ότι η ελληνική αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Πείτα τα, γιατί δεν τα λέτε; Για να μη νομίζετε ότι εγώ δε θέλετε να τα πείτε. Γιατί εγώ δεν ξεπουλάω την Αρτέμιδα. Παρόλο που έχω πληροφορίες, δε βγαίνω να πω βγάλτε την τάδε κυρία να μιλήσει. Με ενοχλεί το γεγονός ότι η πληροφορία που έδωσα δεν έχει αξιοποιηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Το κορίτσι ζει. Και αν δε θέλει να ξέρουν πού βρίσκεται;»

Όλες οι καταγγελλόμενες καθυστερήσεις τους τελευταίους 29 μήνες που έχει εξαφανιστεί το κορίτσι έχουν εξαντλήσει ψυχολογικά τους γονείς του. Κάθε μέρα αγωνιούν ολοένα και περισσότερα για την τύχη του. Το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι εάν είναι καλά.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν την αντίδραση και του ταξίαρχου εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος έδωσε μια άλλη εκδοχή για την υπόθεση.

«Η Άρτεμις σήμερα είναι 22 ετών. Δεν κάνω τον συνήγορο κανενός. Εάν η Άρτεμις δε θέλει να γνωρίζουν οι γονείς της πού βρίσκεται; Έχει υποχρέωση η αστυνομία να ενημερώσει την οικογένεια; Η κοπέλα αυτή μπορεί να θέλει να μην μάθουν ποτέ πού είναι. Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι, αλλά τι γίνεται νομικά;», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Ντούγκα ο οποίος υποστήριξε ότι η αστυνομία πρέπει να ενημερώσει την οικογένεια: «Έχει γίνει μια μήνυση για ανθρωποκτονία και μια για αρπαγή, τις έχει κάνει η οικογένεια, η οποία σαφώς πρέπει να πάρει μιαν απάντηση. Όμως πέραν του νομικού, υπάρχει και η ηθική πλευρά: δυο γονείς ψάχνουν το παιδί τους, πρέπει η αστυνομία να δώσει μιαν απάντηση».

Δείτε το βίντεο του Star:

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News