Τέμπη: «Δεν γνώριζε όλα τα κουμπιά του πίνακα, επιβεβαίωσε τα πάρτι» - Σοκαριστική παραδοχή του σταθμάρχη

Ελλάδα
Τέμπη: «Δεν γνώριζε όλα τα κουμπιά του πίνακα, επιβεβαίωσε τα πάρτι» - Σοκαριστική παραδοχή του σταθμάρχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι φέρεται να έχει υποστηρίξει ο σταθμάρχης της Λάρισας - Σε ειδικούς αναμένεται να πάει το έγγραφο που είχε το σβήσιμο με το μπλάνκο ώστε να διαπιστωθεί τι υπάρχει από κάτω γραμμένο

Δύο παραδοχές που προκαλούν σοκ, προκύπτουν από την πλευρά του προφυλακισμένου σταθμάρχη Λάρισας και έχουν να κάνουν με τις συνθήκες που δούλευε ο ίδιος αλλά και τις γνώσεις που πρακτικά είχε για τα συστήματα στο σταθμαρχείο.

Ο 59χρονος φέρεται να έχει απαντήσει και στα όσα έχουν ακουστεί περί πάρτι μέσα στο σταθμαρχείο, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε, θέλοντας ωστόσο να αφήσει απέξω τον ίδιο. Οπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, που επικαλέστηκε πληροφορίες από την πλευρά του σταθμάρχη, τέσσερις είναι οι άξονες πάνω στις οποίες στηρίζεται η απολογία του, ωστόσο επιβεβαιώνουν, αν ισχύουν, το... μπάχαλο που επικρατούσε στις βάρδιες στους σταθμούς.

Αρχικά η πλευρά του σταθμάρχη φέρεται να υποστηρίζει πως ο 59χρονος δεν γνώριζε όλα τα κουμπιά που είχε πάνω η κονσόλα την οποία έπρεπε να χειριστεί. Είχε δηλαδή κληθεί να κάνει μόνος του βάρδιες σε έναν από τους πιο μεγάλους σταθμούς της χώρας, δίχως να γνωρίζει τη χρήση των μηχανημάτων που έχει μπροστά του. Και μάλιστα αυτό γίνεται ακόμη πιο εξοργιστικό, καθώς φέρεται και πάλι να υποστήριξε πως δεν είχε γνώση να δουλέψει ούτε το σύστημα τηλεδιοίκησης. Αν δηλαδή αυτό λειτουργούσε κανονικά, τότε εκείνος δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει.

Από εκεί και πέρα η πλευρά του κάνει λόγο για χαλασμένη κονσόλα. Πως δηλαδή δεν λειτουργούσαν σωστά κάποια από τα κλειδιά. Γι αυτό, υποστηρίζει, έστειλε τον κλειδούχο να δει τι έγινε με τα κλειδιά. Μάλιστα σημειώνεται πως είχε αποσταλεί εδώ και καιρό σχετικό έγγραφο για τα προβλήματα που είχε η κονσόλα. Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα φημολογούμενα πάρτι στον σταθμό, ο ίδιος φέρεται να το έχει επιβεβαιώσει. Εχει πει πως όντως γίνονταν πάρτι αλλά όχι στη δική του βάρδια.

Σε ειδικούς το έγγραφο με το μπλάνκο

Από εκεί και πέρα, το αργότερο μέχρι και αύριο ο εφέτης ανακριτής αναμένεται να έχει δώσει τις κλητεύσεις για να άλλα τρία πρόσωπα που κατηγορούνται. Τον επιθεωρητή και τους δύο σταθμάρχες της προηγούμενης βάρδιας, ενώ υπάρχει μια πληροφορία ότι θα κληθεί ξανά για συμπληρωματική απολογία ο 59χρονος προφυλακισμένος σταθμάρχης.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το έγγραφο που είχε σβηστεί με μπλάνκο – ένα θέμα που είχε προκύψει από την απολογία του 59χρονο προφυλακισμένου σταθμάρχη ο οποίος υποστήριξε ότι στο έγγραφο παράδοσης – παραλαβής των βαρδιών είναι σβησμένη μία ώρα με μπλάνκο – έχει ήδη δοθεί σε ειδική υπηρεσία για να βρεθεί τι υπάρχει γραμμένο από κάτω και ποιος το έγραψε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News