Τέμπη: «Συγγνώμη που έζησα» - Συγκλονίζει διασωθείσα του μοιραίου τρένου (vid)

Ελλάδα
Τέμπη: «Συγγνώμη που έζησα» - Συγκλονίζει διασωθείσα του μοιραίου τρένου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτούς που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές», είπε η Ελίνα

Για τις τραγικές στιγμές που βίωσε μίλησε σε πρωινή εκπομπή η Ελίνα, που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη, με τα λόγια της να συγκινούν άπαντες.

Όπως είπε μιλώντας στο Mega, προσπάθησε να επιστρέψει στη δουλειά της, χωρίς όμως να τα καταφέρει λόγω του σοκ που έχει υποστεί.

«Συγγνώμη που έζησα. Πέρασαν 13 μέρες. Πρώτη μέρα έξω από το σπίτι. Πρώτη ημέρα ήρθα για δουλειά. Όλα είναι ίδια, ο ήλιος, ο ήχος της θάλασσας, ο κόσμος που συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Για μένα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Σωματικά οι γιατροί είπαν ότι σε δύο μήνες θα είμαι καλά και λειτουργική. Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας;», ανέφερε αρχικά η διασωθείσα προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της.

«Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Κανείς μας δεν έφταιγε. Γιατί να καταφέρω να ζήσω εγώ και όχι οι άλλοι; Ήταν ηλικιακά μικρότερα παιδιά από μένα. Γιατί να μην ζήσουν και εκείνοι; Έχουμε ενωθεί και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος, όχι για εμάς, για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι. Συγγνώμη. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτούς που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές», είπε η Ελίνα.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News