“Ανέβηκαν οι τόνοι” on air για χάρη του Πολάκη: «Είναι αστείο να με ρωτάτε» - «Όχι σε μένα αυτά» (vid)

Ελλάδα
“Ανέβηκαν οι τόνοι” on air για χάρη του Πολάκη: «Είναι αστείο να με ρωτάτε» - «Όχι σε μένα αυτά» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μου λέτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να τοποθετηθώ γι' αυτό. Ειλικρινά σχετίζεται με όσα συζητάμε για τα Τέμπη, είναι to the point;», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης

Ανέβηκαν οι τόνοι στο τέλος της συζήτησης στην κρατική τηλεόραση όπου ήταν καλεσμένος σε πάνελ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το αν θα ξεκινήσουν εκ νέου οι διαδικασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Παύλο Πολάκη μετά την «προκήρυξή» του κατά δικαστών, δημοσιογράφων και της ΑΑΔΕ.

Στο άκουσμα της ερώτησης της Χριστίνας Βίδου, ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε λέγοντας αρχικά «είναι εκτός θέματος», με τη δημοσιογράφο να του εξηγεί ότι «οι συζητήσεις στην ΕΡΤ δεν είναι ποτέ μονοθεματικές».

«Μου λέτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο να τοποθετηθώ γι' αυτό. Ειλικρινά σχετίζεται με όσα συζητάμε για τα Τέμπη, είναι to the point;» σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Η φράση αυτή, σύμφωνα με το protothema.gr, προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου και συμπαρουσιαστή, Κώστα Παπαχλιμίντζου, ο οποίος ήταν ένας εκ των δημοσιογράφων που στοχοποίησε ο Παύλος Πολάκης. «Αν θέλατε να κάνετε αρχισυνταξία θα ήσασταν καλός» είπε στον Πάνο Σκουρλέτη, με τη Χριστίνα Βίδου να προσθέτει «αν ήξερα ότι θα θυμώσετε με την ερώτηση...».

«Δεν θύμωσα, το βρήκα πολύ αστείο» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ να του απαντά ότι «αν θεωρήσατε αστεία όσα λέει ο κ. Πολάκης, εμείς το κρατάμε. Αν νομίζατε ότι θα μπορούσατε να με προσβάλετε, σε καμία περίπτωση εγώ δεν...».

«Έχω το δικαίωμα να το σχολιάσω αυτό; Έχετε συνείδηση ότι είστε τέταρτη εξουσία; Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής» επέμεινε ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να του λέει ότι «είναι άκομψο και άστοχο ότι θέλετε να κάνετε τον αρχισυντάκτη».

«Έχω δικαίωμα να κάνω κριτική. Έτσι είναι η ΕΡΤ επί Νέας Δημοκρατίας; Εγώ τη θέλω πλουραλιστική» συνέχισε τον on air καβγά ο Πάνος Σκουρλέτης με τον δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης να του απαντά «όχι σε μένα αυτά, την έζησα την ΕΡΤ και πριν».

«Το "όχι σε μένα είναι μαγκιά"» είπε, τότε, ο Πάνος Σκουρλέτης με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο να σχολιάζει «περίσσευε πριν η μαγκιά» και τον τηλεοπτικό καβγά να τελειώνει κάπου εκεί…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News