Τέμπη: «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, αυτό που θέλω είναι η αλήθεια», λέει με πόνο ψυχής ο πατέρας του μηχανοδηγού (vid)

Ελλάδα
Τέμπη: «Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, αυτό που θέλω είναι η αλήθεια», λέει με πόνο ψυχής ο πατέρας του μηχανοδηγού (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καλοδεχούμενα τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή... Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω»: με αυτά τα λόγια εξέφρασε τον πόνο του ο πατέρας του μηχανοδηγού της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας που βρήκε ακαριαίο θάνατο τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση με την επιβατική του «Intercity 62».

«Το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή» σχολίασε ο πατέρας του αδικουμένου 35χρονου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα, όπως είπε: «Καλοδεχούμενα τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή... Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω»: με αυτά τα λόγια εξέφρασε τον πόνο του ο πατέρας του μηχανοδηγού της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας που βρήκε ακαριαίο θάνατο τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου ύστερα από τη μετωπική σύγκρουση με την επιβατική του «Intercity 62».

Ο κ. Παναγιώτης Βούλγαρης είναι ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού της εμπορευματικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη και -μιλώντας στο Mega- ερωτηθείς για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τις οικογένειες των νεκρών σχολίασε πως «το χρυσάφι του κόσμου δεν ζυγίζεται με την ανθρώπινη ζωή».

«Αν προβλέπεται από το νόμο ή όλα αυτά, εντάξει καλοδεχούμενα, αλλά από εκεί και πέρα τι άλλο να πω εγώ; Ό,τι είναι και πρέπει και πρόκειται να δώσει, δεν ξέρω. Μπορεί άλλοι να πουν, τι να τα κάνω εγώ τα λεφτά; Τα παιδιά μας δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω. Αν προβλέπεται από το νόμο κι αν προβλέπεται ότι αυτά πρέπει να δοθούν, εντάξει ας δοθούν» ανέφερε ο κ. Βούλγαρης.

«Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Έχει βαρεθεί η ψυχή μου, έχω βαρεθεί, έχω μείνει εγώ και η σύζυγος, έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ δηλαδή να αντέξω άλλο. Να τα βρει όλα η Δικαιοσύνη, αυτά που πρέπει» συνέχισε και πρόσθεσε πως: «Εγώ αυτό που θέλω, να πω μία αλήθεια; Όλοι επικεντρώσατε, σωστά επικεντρώθηκε η κατάσταση στα δύο θύματα στην επιβατική και συμφωνώ και το δέχομαι, δηλαδή, εμένα η ψυχή του γιου μου μαζί με του Δημήτρη Μασκαλιά που ήταν στην εμπορική δεν ήταν δύο ανθρώπινες ψυχές; Ποιος μίλησε για εμένα και για τον γιο μου; Φταίει ο γιος μου που ήταν στο εμπορικό με τον άλλον;

Και ολοκλήρωσε με τα εξής λόγια: «Λογικά, δεν φταίει, γιατί αυτός κατέβαινε. Ο άλλος μπήκε στην άλλη τη γραμμή. Αναφέρθηκε ποτέ κάτι για τους δύο μηχανοδηγούς; Δύο ψυχές ήταν μόνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News