Παππάς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Επιχείρηση συγκάλυψης σε πλήρη εξέλιξη»

Ελλάδα
Παππάς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Επιχείρηση συγκάλυψης σε πλήρη εξέλιξη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ν.Δ. τοποθέτησε επικεφαλής στον ΟΣΕ τον υπεύθυνο για την κατάσταση της τηλεδιοίκησης και της υποδομής», αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς αναφορικά με το δυστύχημα στα Τέμπη

Για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσον αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη, κατηγορεί την κυβέρνηση ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς καταλογίζοντάς της ότι «μετά την τραγωδία στα Τέμπη η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί αγωνιωδώς να αποκρύψει την αλήθεια και τις ευθύνες της».

Ακολούθως ο κ. Παππάς αναφέρει: «Ο κ. Καραμανλής κρύβεται. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παραιτήθηκαν στα... λόγια και συνέχισαν να "τρέχουν" τους οργανισμούς, παρότι ελεγχόμενοι. Τελικώς, αποχώρησαν μετά τις καταγγελίες μας. Σήμερα, στον ΟΣΕ τοποθετείται μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Παναγιώτης Τερεζάκης. Ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα ήταν εξωτερικός τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης του ΟΣΕ για θέματα συντήρησης συστημάτων, αποκατάστασης ζημιών και τηλεδιοίκησης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δηλαδή, επέλεξε για διευθύνοντα σύμβουλο, μετά το δυστύχημα, τον άνθρωπο που ως σύμβουλος φέρει ευθύνη για την κατάσταση της υποδομής. Η επιχείρηση συγκάλυψης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

Ως υστερόγραφο ο κ. Παππάς παραθέτει την σύμβαση για την παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου σε εταιρεία, όπου περιλαμβάνεται ο ορισμός του κ. Τερεζάκη ως τεχνικού συμβούλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News