ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: «Να απαντήσουν ως απολογούμενοι στα στοιχεία Σπίρτζη»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου: «Να απαντήσουν ως απολογούμενοι στα στοιχεία Σπίρτζη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κ. Οικονόμου επιζητά πόλωση και κοκορομαχίες πάνω στα συντρίμμια – Να απαντήσουν ως απολογούμενοι στα στοιχεία Σπίρτζη οι υπουργοί Καραμανλής, Παπαδόπουλος και Καραγιάννης»

«Ο κ. Οικονόμου αντί αλαζονικά να αναζητά πόλωση και κοκορομαχίες πάνω στα συντρίμμια και το πένθος, ας καταλάβει ότι δεν είναι κατήγορος αλλά ελεγχόμενος», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου σε σχέση με τη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατά την περίοδο 2015-2019, Χρήστος Σπίρτζης στον ΣΚΑΪ..

«Τόσες μέρες έλεγαν πως δήθεν κρυβόταν ο κ. Σπίρτζης. Τώρα που βγήκε περιμένουμε να απαντήσουν επί της ουσίας στα στοιχεία που παρέθεσε και τα οποία επιβεβαιώνουν πως επί ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε το ETCS – που ο ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στο 68%, υπήρχαν δικλείδες ασφαλείας, όπως περισσότεροι σταθμάρχες, το δευτεροβάθμιο κέντρο ελέγχου στην Καρόλου και το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, τις οποίες απαξίωσε και κατήργησε η ΝΔ.

Στην Επιτροπή της Βουλής λοιπόν όσο και σε κάθε δημόσιο βήμα, αναμένουμε να έρθουν ως απολογούμενοι και να απαντήσουν τόσο ο εδώ και τέσσερα χρόνια αρμόδιος Υπουργός κ. Καραμανλής, που παραιτήθηκε υποκριτικά για να είναι υποψήφιος σαν να μην τρέχει τίποτα σε λίγες μέρες, όσο και οι αρμόδιοι υφυπουργοί Παπαδόπουλος και Καραγιάννης που είναι εξαφανισμένοι.

Σεβασμός στα θύματα σημαίνει σεβασμός στην αλήθεια. Όχι υποκρισία, όχι μετάθεση ευθυνών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News