Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ οι 2 από τους 7 τραυματίες

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ οι 2 από τους 7 τραυματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σοβαρή κατάσταση ένας ασθενής που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε σε ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών που νοσηλεύονται λόγω της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη.

Ειδικότερα, το νεότερο, όπως επισημαίνει, είναι ότι από τους επτά τραυματίες στις ΜΕΘ, οι δύο που ήταν αποσωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, εξήλθαν από τη ΜΕΘ και τώρα νοσηλεύονται σε κλινικές.

Στις ΜΕΘ νοσηλεύονται συνολικά πέντε ασθενείς, ένα κορίτσι που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείο Παπανικολάου, σε σταθερή κατάσταση, ένα αγόρι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου αποσωληνωμένο ετοιμαζεται να εξέλθει για νοσηλεία σε κλινική, δύο ακόμη ασθενείς στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας παραμένουν διασωληνωμένοι σε σταθερή κατάσταση, ενώ ένας ακόμη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Γιαννάκου, σε κλινικές νοσηλεύονται επτά ασθενείς, οι οποίοι βρίσκονται όλοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Εμείς κάνουμε το καθήκον μας όπως πάντα. Το κράτος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών αγαθών», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News