Κάλεσε σε συνέδριο τον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο - Τι απαντά η ΓΣΕΕ

Ελλάδα
Κάλεσε σε συνέδριο τον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο - Τι απαντά η ΓΣΕΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λάθος μιας εργαζόμενης - Θέλαμε να καλέσουμε τον συνεπώνυμο γραμματέα της Τ.Ο. Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ» η απίστευτη δικαιολογία του γραμματέα Τύπου της ΓΣΕΕ

«Στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων», ανέφερε ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, για την πρόσκληση στον αείμνηστο Μανώλη Γλέζο.

Σε απάντησή του κάτω από την ανάρτηση στο Facebook της συζύγου του Μανώλη Γλέζου, Γωγώς Αργυρού, που αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, ο Δ. Καραγεωργόπουλος έγραψε πως «είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης».

«Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας» υποστηρίζει. «Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας» ισχυρίζεται.

Ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ ζητά συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι το σφάλμα προκλήθηκε επειδή «στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων».

«Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του» καταλήγει.

Η ανάρτηση της συζύγου

Ησύζυγος του Μανώλη Γλέζου προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία καθώς αποκάλυψε ότι η ΓΣΕΕ κάλεσε στο συνέδριό της τον αείμνηστο αγωνιστής της Αριστεράς. Η Γωγώ Αργυρού περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από το γραφείο του της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και την απάντηση που έδωσε.

Όπως αναφέρει «χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει "καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο"».

«Τι θα θέλατε»; απάντησε η κ. Αργυρού. «Ο κ. πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ», αποκρίθηκε από το γραφείο του πρόεδρου

«Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;»

Ο εκπρόσωπος από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ, αφού επικράτησε αμηχανία, ζήτησε μία τυπική «συγγνώμη».

Παράλληλα, η κ. Γωγώ Αργυρού σχολιάζει αυτό το πολύ αμήχανο περιστατικό με έναν καυστικό τρόπο, καθώς γράφει ότι «το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη "δυσάρεστη" θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης»;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News