Θρίλερ με μια αγνοούμενη που δεν δεν έχει ταυτοποιηθεί

Ελλάδα
Θρίλερ με μια αγνοούμενη που δεν δεν έχει ταυτοποιηθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί και μόνο ένα δείγμα από συγγενή αγνοούμενης δεν ταυτοποιήθηκε.

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση βιολογικού υλικού DNA που ελήφθη από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί και μόνο ένα δείγμα από συγγενή αγνοούμενης δεν ταυτοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, συνολικά ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί, οι οποίοι προέκυψαν μέσω της συγκριτικής ανάλυσης 58 βιολογικών υλικών που ελήφθησαν από συγγενείς θυμάτων ή προσωπικά αντικείμενα αυτών, καθώς και 108 δειγμάτων που ελήφθησαν από σορούς ή σωματικά μέλη.

Και τα 108 ληφθέντα δείγματα σορών ή σωματικών μελών αντιστοιχούν στους 56 νεκρούς, ενώ μόνο για μία περίπτωση βιολογικού υλικού, που ελήφθη από συγγενή αγνοούμενης, δεν προέκυψε αντιστοίχιση καθώς δεν ανευρέθη σχετικό δείγμα.

Το τελευταίο μη ταυτοποιημένο δείγμα που υπήρχε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αφορούσε στην περίπτωση αγνοούμενου αλλοδαπού, ο αδελφός του οποίου εντοπίσθηκε μέσω αστυνομικής συνεργασίας στην Ολλανδία. «Ακολούθησε σχετικό αίτημα για την αποστολή στη χώρα μας του γενετικού του τύπου, από την επακόλουθη εξέταση του οποίου, κατέστη δυνατή η διακρίβωση της ταυτότητας του προαναφερόμενου αγνοούμενου», καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News