ΣΥΡΙΖΑ: «Αφήνουμε την σοκαριστική παραδοχή Γεωργιάδη στην κρίση πολιτών, Δικαιοσύνης και Μητσοτάκη»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ: «Αφήνουμε την σοκαριστική παραδοχή Γεωργιάδη στην κρίση πολιτών, Δικαιοσύνης και Μητσοτάκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη πως «αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς»

Ως σοκαριστική και κυνική χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη πως «αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς».

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως αφήνει τη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην κρίση των πολιτών, της Δικαιοσύνης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δέκα ημέρες πριν την τραγωδία ο κ. Καραμανλής εγκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή γιατί ζητούσε απαντήσεις για θέματα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο, κάνοντας λόγο για «ντροπή που θέτετε θέματα ασφαλείας».

Σήμερα, με 57 ανθρώπους νεκρούς από το δυστύχημα στα Τέμπη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς».

Εν μέσω πένθους για την εθνική τραγωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα χαρακτηρίσει την σοκαριστική και κυνική παραδοχή του κ. Γεωργιάδη. Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, της Δικαιοσύνης και του κ. Μητσοτάκη που θα έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12:00 του βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News