Τραγωδία στα Τέμπη: Σκύλος «έσωσε» ζευγάρι φοιτητών από το θάνατο

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Σκύλος «έσωσε» ζευγάρι φοιτητών από το θάνατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ένστικτο σκύλου έσωσε ζευγάρι φοιτητών, όπως περιγράφει μητέρα φοιτήτριας - Το ένστικτο του αγαπημένου της σκύλου ήταν αυτό που τους έσωσε τη ζωή!

Σώθηκε χάρη στον σκύλο στον σκύλο της μία κοπέλα και ο φίλος από το... ταξίδι του θανάτου για Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι είχε εισιτήριο για το δεύτερο βαγόνι του τρένου που καταστράφηκε στο ατύχημα στα Τέμπη. Με βάση όσα είπε η μητέρα της φοιτήτριας, το ένστικτο του αγαπημένου τους σκύλου ήταν αυτό που τους έσωσε τη ζωή!

Την ώρα που φεύγανε, το σκυλάκι άρχισε να τρέχει πίσω τους και να γαβγίζει

Σε ανάρτηση στο Facebook, χρήστης μας μεταφέρει όσα του είπε η μητέρα της φοιτήτριας: «Η κόρη μου σπουδάζει Θεσσαλονίκη και είχαν έρθει με το αγόρι της για τριήμερο Αθήνα. Τρίτη μεσημέρι μας αποχαιρετάνε για να γυρίσουν πίσω. Την ώρα που φεύγανε, το σκυλάκι άρχισε να τρέχει πίσω τους και να γαβγίζει. Το πήρε η κόρη μου αγκαλιά και άρχισε να την γλύφει. Το άφησε κάτω αλλά πάλι τα ίδια, άρχισε να την τραβάει. Τόσες φορές είχε φύγει η κόρη μου, πρώτη φορά το έκανε αυτό! Μου ζήτησε η κόρη μου να το πάρει μαζί της Θεσσαλονίκη, άλλωστε σε ένα μήνα θα επέστρεφαν για τις διακοπές του Πάσχα.»

Στο βαγόνι 2 είχε πάρα πολύ κόσμο και ο ελεγκτής τους έστειλε στο τελευταίο

«Όταν φτάσαμε στο σταθμό, έδειξα στον ελεγκτή το εισιτήριο των παιδιών που ήταν στο βαγόνι 2», συνεχίζει την αφήγηση της η μητέρα της φοιτήτριας «ο ελεγκτής μας εξήγησε ότι το βαγόνι 2 έχει πάρα πολύ κόσμο και ότι πρέπει να μεταφερθούμε στο τελευταίο βαγόνι. Στο νούμερο οκτώ.» Κλαίγοντας και κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι φύλακα άγγελο, όπως τον χαρακτήρισε… «έτσι σώθηκαν τα παιδιά μου. Υπάρχουν άγγελοι!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News