Τραγωδία στα Τέμπη: "Μου τον πήραν οι παλιοδολοφόνοι" - Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Τάσου Κουτσόπουλου (vid)

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: "Μου τον πήραν οι παλιοδολοφόνοι" - Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Τάσου Κουτσόπουλου (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχολεία και καταστήματα έκλεισαν από τις 12 το μεσημέρι προκειμένου η πόλη της Καρδίτσας να αποχαιρετήσει τον νεαρό φοιτητή της Γεωπονικής στο ΑΠΘ το όνειρο του οποίου ήταν μετά το πέρας των σπουδών του να φροντίσει τα κτήμ ατα της οικογένειας

Απόλυτος θρήνος είναι το συναίσθημα που επικρατεί στην Καρδίτσα όπου συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές λένε το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο φοιτητή, Τάσο Κουτσόπουλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση τρένων στ Τέμπη.

Σχολεία και καταστήματα έκλεισαν από τις 12 το μεσημέρι προκειμένου η πόλη της Καρδίτσας να αποχαιρετήσει τον νεαρό φοιτητή της Γεωπονικής στο ΑΠΘ το όνειρο του οποίου ήταν μετά το πέρας των σπουδών του να φροντίσει τα κτήμ ατα της οικογένειας.

Η σορός του αδικοχαμένου νέου έφτασε στην Καρδίτσα στις 12 το μεσημέρι και λίγο αργότερα ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Επιθυμία της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το «Σπίτι της Αγάπης» στην Καρδίτσα ή ο σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσουν γιατί θα αργήσω». Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος είπε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση.

Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρεί στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.

«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι» ξέσπασε ο αδερφός του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News