Απολύεται ο ένας εκ των δύο εργαζομένων που έπλυναν την 70χρονη με λάστιχο στον Ωρωπό (vid)

Ελλάδα
Απολύεται ο ένας εκ των δύο εργαζομένων που έπλυναν την 70χρονη με λάστιχο στον Ωρωπό (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζομένους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου».

Νέες διευκρινίσεις δίνει το υπουργείο Υγείας σχετικά με το περιστατικό ντροπής στον Ωρωπό, όπου πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου έπλυνε με λάστιχο γυμνή ηλικιωμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας «το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας».

Επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζομένους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας αναφέρει:

«Αναφορικώς με το άθλιο περιστατικό απάνθρωπης συμπεριφοράς στον Ωρωπό το συγκεκριμένο πλήρωμα αφορά σε ιδιωτικό ασθενοφόρο που δεν σχετίζεται με το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας

Ωστόσο ο ένας από τους δύο ιδιωτικά εργαζόμενους προκύπτει ότι παράλληλα είναι και υπάλληλος σε νοσοκομείο με δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου.

Ως εκ τούτου, παρόλο που η πράξη του έχει γίνει στο πλαίσιο του ιδιωτικού έργου άσχετα από τα υπαλληλικά του καθήκοντα, λόγω της απαξίας της πράξης του τίθεται με εντολή του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη άμεσα σε αργία και κινείται η διαδικασία απόλυσής του»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News