Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα επεισόδια με καταστροφές και εμπρησμούς στο Σύνταγμα (pics)

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα επεισόδια με καταστροφές και εμπρησμούς στο Σύνταγμα (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος κύκλος έντασης στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ξέσπασαν επεισόδια στο Σύνταγμα και το μεσημέρι της Κυριακής, 5 Μαρτίου

Νέα επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής, 5 Μαρτίου στο Σύνταγμα, ενώ είχαν προηγηθεί συγκρούσεις των δυνάμεων της αστυνομίας με ομάδες κουκουλοφόρων νωρίτερα αμέσως μετά τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο newsit.gr, ομάδα αρκετών ατόμων εμφανίστηκε ξανά στην οδό Αμαλίας και ξεκίνησε νέος κύκλος έντασης με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Ρίψεις δακρυγόνων και κρότου λάμψης από πλευράς των ΜΑΤ προσπαθούν να αποτρέψουν την ομάδα ατόμων να προχωρήσει προς το Σύνταγμα, ενώ γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί ανοικτός ο δρόμος.

Νωρίτερα, ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν προς την Ομόνοια, ενώ η ατμόσφαιρα στο κέντρο ήταν αποπνικτική από τους καπνούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν εκρήξεις από την Ομόνοια.

(Φωτογραφίες ΙΝ ΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News