Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος στην Λάρισα για την 21χρονη Κλαούντια - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Ελλάδα
Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος στην Λάρισα για την 21χρονη Κλαούντια - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λάρισα θρηνεί για την 21χρονη Καλούντια, θύμα και αυτή της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη - Η Κλαούντια επέστρεφε στην Θεσσαλονίκη μετά από τριήμερο στην Πάτρα και αρνήθηκε να σταματήσει σε χωριό της Λάρισας να δει τους γονείς της, για να φτάσει γρηγορότερα στον προορισμό της...

Ένα νέο κορίτσι, μόλις 21 ετών, που είχε όλη τη ζωή μπροστά της, η Κλαούντια Λάτα είναι ανάμεσα στα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η Κλαούντια γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου πήρε την ελληνική υπηκοότητα ενώ οι γονείς της διατηρούν στην πόλη κρεοπωλείο.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, εισήλθε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Η νεαρή φοιτήτρια επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα τριήμερο στην Πάτρα και ανυπομονούσε να γυρίσει στη σχολή της. Οι γονείς της που ζουν σε χωριό της Λάρισας της είπαν «κάνε μία στάση να σε δούμε».

Ωστόσο αυτή αρνήθηκε, για να φτάσει πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη. Όπως τους εξήγησε, ήθελε να ξεκουραστεί λίγες ώρες παραπάνω, για να αρχίσει το διάβασμα. Όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια. Η Κλαούντια είχε δύο αδέλφια, την Τζένη και τον Έλβις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News