ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Να καταργήσει την Επιτροπή-φιάσκο ο Μητσοτάκης»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: «Να καταργήσει την Επιτροπή-φιάσκο ο Μητσοτάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σπουδή του κ. Μητσοτάκη να συστήσει μία διορισμένη από τον ίδιον Επιτροπή που θα προκαταλάβει την εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης, αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο έργο της, ενέχει προεκλογικές σκοπιμότητες και είναι εξόχως ύποπτη», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

 «Φιάσκο» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την Επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία στα Τέμπη, σχολιάζοντας σε ανακοίνωσή του την «απόσυρση» του Θανάση Ζηλιασκόπουλου.

 Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την ώρα που ακόμα η χώρα θρηνεί τους νεκρούς της, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο με τη δήθεν “υπερκομματική” Επιτροπή. Δεν είναι δυνατόν ο ελεγχόμενος να διορίζει τον ελεγκτή του.

Η σπουδή του κ. Μητσοτάκη να συστήσει μία διορισμένη από τον ίδιον Επιτροπή που θα προκαταλάβει την εν εξελίξει έρευνα της Δικαιοσύνης αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο έργο της, ενέχει προεκλογικές σκοπιμότητες και είναι εξόχως ύποπτη.

Η απόσυρση του κ. Ζηλιασκόπουλου από την Επιτροπή, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να καταργήσει αμέσως την εν λόγω Επιτροπή και να αφήσει τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες Αρχές να επιτελέσουν το έργο τους και να διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Οι ώρες της τραγωδίας δεν ενδείκνυνται για επικοινωνιακούς τακτικισμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News