Δυστύχημα στα Τέμπη: Πήγε στην Αθήνα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και δε γύρισε ποτέ (vid)

Ελλάδα
Δυστύχημα στα Τέμπη: Πήγε στην Αθήνα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του και δε γύρισε ποτέ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Δημήτρη που σκοτώθηκε στα Τέμπη και εξακολουθεί να αγνοείται

Άλλη μια συγκλονιστική ιστορία καταγράφηκε σε πρωινή εκπομπή. Ο 26χρονος Δημήτρης Ασλανίδης, ένα από τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, ταξίδευε για να συναντήσει την κοπέλα του και να τη ζητήσει σε γάμο από τους δικούς της.

Ο πατέρας του, μιλώντας το Σάββατο για τον γιο του σε πρωινή εκπομπή, ανέφερε ότι είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο για να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του. «Πάνω που άνοιγε τα φτερά του, του τα έκοψαν», πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ασλανίδης είπε ότι ο Δημήτρης θέλει δικαίωση, όπως «και ο φίλος του ο Σωτήρης και όλα τα παιδιά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες όχι μόνο στον σταθμάρχη αλλά σε όλους όσοι εμπλέκονται». Επισήμανε, εξάλλου, ότι η φωνή του είναι η φωνή του γιου του.

Ο γιος του είχε πάει στην Αθήνα για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του και να δώσουν λόγο για να παντρευτούν, καθώς τα δύο παιδιά θα έφευγαν σε λίγους μήνες για την Ισπανία. Όπως είπε τα δύο παιδιά είχαν γνωριστεί στην Ισπανία και θα έφευγαν για να δουλέψουν μαζί στην ίδια εταιρεία.

Ο Παύλος Ασλανίδης είπε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση DNA και πως τον ενημέρωσαν από την Αστυνομία ότι θα έχουν κάτι οριστικό την Κυριακή.

«Ποιοι από τους πολιτικούς θα πάνε φυλακή για όλες αυτές τις τραγικές, εγκληματικές, δολοφονικές ενέργειες; Δε θέλουμε να γίνει πάλι μία υπόθεση σαν το Μάτι», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News