Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Με αναρτήσεις στα social media αναζητούν τους αγνοούμενους

Ελλάδα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη: Με αναρτήσεις στα social media αναζητούν τους αγνοούμενους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγενείς και φίλοι των φοιτητών που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με το εμπορικό στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης και οι οποίοι αγνοούνται, απευθύνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - 37 σοροί προς αναγνώριση

Αγωνιώδεις είναι οι εκκλήσεις των συγγενών και των φίλων των φοιτητών που ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία και δεν βρίσκονται στις λίστες των θυμάτων ή των τραυματιών.

Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα οι συγγενείς και φίλοι των αγνοουμένων απευθύνουν δραματική έκκληση στους διασώστες και τους επιζώντες να τους ενημερώσουν αν είδαν κάπου τους δικούς τους ανθρώπους και δημοσιεύουν φωτογραφίες τους.

Αναρτήσεις έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, για την 22χρονη Ιφιγένεια Μητέρα, η οποία εικάζεται ότι βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι, αλλά και τον νεαρό Κυπριανό Παπαϊωάννου, ο οποίος επίσης αγνοείται.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στα νοσοκομεία νοσηλεύονται πλέον 56 άτομα, τραυματίες του τραγικού σιδηροδρομικου δυστυχήματος στα Τέμπη της Θεσσαλίας αργά χθες το βράδυ.

Ειδικότερα, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομειο Λάρισας νοσηλεύονται 21 άτομα, εκ των οποίων 4 στη ΜΕΘ και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται αλλοι 14, εκ των οποίων 2 στη ΜΕΘ.

Ακόμη 21 τραυματίες νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας. Στο ΑΧΕΠΑ είναι 14 νοσηλευομενοι και άλλοι 3 στο νοσοκομείο Γεννηματάς Θεσσαλονίκης.

Επίσης, 2 νοσηλευόμενοι βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και άλλοι 2 στα νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας βρίσκονται 37 σοροί και 17 σάκοι με μέλη επιβαινόντων, για τα οποία ακολουθείται η διαδικασία αναγνώρισης.

https://twitter.com/konna09/status/1630932810260152322
https://twitter.com/yatachelys/status/1630925505623908353

Την ίδια ώρα έκκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω του protothema.gr η οικογένεια της Ελπίδας Χούπα. Η 28χρονη από την Αταλάντη αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News