Πυγμάχος έδειρε φίλο του προπονητή με τον οποίο “είναι στα μαχαίρια”

Ελλάδα
Πυγμάχος έδειρε φίλο του προπονητή με τον οποίο “είναι στα μαχαίρια”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μοναδικός λόγος του διαπληκτισμού ήταν η στενή φιλία του θύματος με πασίγνωστο προπονητή, ο οποίος εδώ κι έναν χρόνο βρίσκεται “στα μαχαίρια” με τον βετεράνο πυγμάχο

Άγριο ξύλο έπεσε το βράδυ της Κυριακής του Καρναβαλιού στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Πάτρα. Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν γνωστός παλιός πρωταθλητής πυγμαχίας, ο οποίος χτύπησε «κολλητό» του προπονητή με τον οποίο έχει διαφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, αλλά και τα όσα περιγράφονται στη μήνυση που κατατέθηκε, ο μοναδικός λόγος του διαπληκτισμού ήταν η στενή φιλία του θύματος με πασίγνωστο προπονητή, ο οποίος εδώ κι έναν χρόνο βρίσκεται “στα μαχαίρια” με τον βετεράνο πυγμάχο.

Ο πυγμάχος άρχισε να του ρίχνει γροθιές και όταν το θύμα άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει, ο βετεράνος του έριχνε και άλλες… εν κινήσει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, υπάρχει και υλικό από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που δείχνει όλο το περιστατικό και θα κατατεθεί στην Αστυνομία, για τον σχηματισμό δικογραφίας.

Το θύμα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς φέρει πολλά χτυπήματα από τον «κατηγορούμενο» πυγμάχο.

Στην Ασφάλεια Πατρών βρέθηκε, τη νύχτα της Κυριακής, και ο προπονητής, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του φίλου του κι εξήγησε στους αστυνομικούς ποια είναι τα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει ο «βετεράνος».

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο τελευταίος είχε απειλήσει και με sms το θύμα εδώ και κάποιους μήνες πως επειδή βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή, όπου τον συναντήσει θα τον «ξεφτιλίσει».

Μάλιστα, τότε του είχε κάνει και μήνυση για απειλή και προφανώς ο «βετεράνος» το κρατούσε «μανιάτικο». Από την πλευρά του, ο προπονητής έχει υποβάλει 6 μηνύσεις στον βετεράνο για συκοφαντική δυσφήμηση, απειλές κατά της ζωής, εκβιασμό και εξύβριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News