Πλειστηριασμοί: Την Τρίτη η μεγάλη δίκη στο Συμβούλιο Επικρατείας

Ελλάδα
Πλειστηριασμοί: Την Τρίτη η μεγάλη δίκη στο Συμβούλιο Επικρατείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη στο Συμβούλιο Επικρατείας

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για τη δίκη που θα διεξαχθεί, την Τρίτη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Αύριο το πρωί εκδικάζεται ενώπιον της 7μελούς σύνθεσης του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που κατέθεσε από το 2018 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με άλλα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και με αγωνιζόμενους ανθρώπους των κινημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρώπου που έχασε την πρώτη κατοικία του από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Εάν γίνει δεκτή η αίτηση, τελειώνει ο εφιάλτης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας και δίνεται ένα νέο εργαλείο άμυνας απέναντι στα funds, που κατέστησαν παντοδύναμα μετά την πρόσφατη, πολλαπλώς προκλητική, απόφαση του Αρείου Πάγου.

Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν αύριο, Τρίτη 28/02/23, στις 9 το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου), όπου θα εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης που η ίδια κατέθεσε το 2018 κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για την προστασία της πρώτης κατοικίας!

Η διαδικασία είναι δημόσια και ανοιχτή και η παρουσία της κοινωνίας έχει μεγάλη σημασία!

Στη δίκη θα παρασταθούν ως δικηγόροι για την υποστήριξη της αίτησης ακύρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ομάδα έγκριτων μαχόμενων νομικών!

Παρακαλούμε για την κάλυψη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News