ΣΥΡΙΖΑ για καταδίκη Παππά: «Απόφαση αντίθετη με την εισήγηση της Εισαγγελίας και την αλήθεια»

Ελλάδα
ΣΥΡΙΖΑ για καταδίκη Παππά: «Απόφαση αντίθετη με την εισήγηση της Εισαγγελίας και την αλήθεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ευτυχώς πολύ σύντομα θα αποφανθεί ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Και η ετυμηγορία του θα είναι δικαιοσύνη παντού», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της Εισαγγελίας, αντίθετα από τις αθωωτικές αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση, αντίθετα από τη λογική. Και δυστυχώς αντίθετα και από την αλήθεια», τονίζει ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Προφανώς η απόφασή του είναι σεβαστή, αλλά το πόσο δίκαιη είναι κρίνεται από τους πολίτες και από την πραγματικότητα», προσθέτει.

«Αν ο υπουργός της μόνης κυβέρνησης που φρόντισε να εφαρμόσει μετά από δεκαετίες ασυδοσίας το Σύνταγμα και να διεξαγάγει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εισπράττοντας χρήματα για το Δημόσιο Ταμείο, διέπραξε παράβαση καθήκοντος, όλοι όσοι με πράξεις και παραλείψεις τους ζημίωσαν και ζημιώνουν το δημόσιο ταμείο, τι άραγε έχουν διαπράξει;», διερωτάται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει:

«Όσοι παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα του μισού πολιτικού συστήματος, όσοι ζημιώνουν το δημόσιο με απευθείας αναθέσεις που ξεπέρασαν τα 9 δισ. και εκποιούν δημόσιο πλούτο τι ακριβώς διαπράττουν; Και πόσα ειδικά δικαστήρια θα έπρεπε για αυτούς να αποφανθούν;».

«Ευτυχώς πολύ σύντομα επ' αυτού θα αποφανθεί ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Και η ετυμηγορία του θα είναι δικαιοσύνη παντού. Και στην κοινωνία και στην οικονομία αλλά και στην απονομή της δικαιοσύνης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News