Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του από την υπόθεση

Ελλάδα
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του από την υπόθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κατερίνα Μαυροειδή

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στον β’ βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

«Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στον β’ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου», τονίζει στην ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το protothema.gr, η Κατερίνα Μαυροειδή.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Η δίκη εκφωνήθηκε, με τον κατηγορούμενο -κρατούμενο στις φυλακές Μαλανδρίνου- παρόντα στο εδώλιο.

Μάλιστα τότε, η Κατερίνα Μαυροειδή είπε ότι διορίστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News