"Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον θάνατο της μικρής ‘Αννας στον 'Αγιο Στυλιανό"

Ελλάδα
"Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον θάνατο της μικρής ‘Αννας στον 'Αγιο Στυλιανό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συνθήκες που οδήγησαν σ' αυτή την τραγωδία θα διερευνηθούν σε βάθος και πως έχει διαταχθεί και από την πλευρά του δήμου η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης

Στο θάνατο του μικρού κοριτσιού, ηλικίας μόλις 2,5 ετών, από τη Νιγηρία, που φιλοξενούνταν στο δημοτικό βρεφοκομείο «'Αγιος Στυλιανός» αναφέρθηκε απόψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήριά του στη μητέρα.

«Θα αναφερθώ στο τραγικό γεγονός του θανάτου της μικρής 'Αννας στον 'Αγιο Στυλιανό. Όταν χάνεται η ζωή ενός μικρού παιδιού, καμία μέρα δεν είναι όπως η προηγούμενη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, δεν υπάρχουν λόγια. Το ίδρυμα έχει τη δική του ιστορία προσφοράς για πάνω από έναν αιώνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι γιατροί που κατά καιρούς έχουν εργαστεί εκεί είναι εξαιρετικοί επιστήμονες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζέρβας.

Πρόσθεσε πως οι συνθήκες που οδήγησαν σ' αυτή την τραγωδία θα διερευνηθούν σε βάθος και πως έχει διαταχθεί και από την πλευρά του δήμου η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης. «Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε δίπλα στους οικείους της μικρής και να συνεχίσει το ίδρυμα να παρέχει τις υπηρεσίες του», συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News