Καιρός την Καθαρά Δευτέρα: Νέα κόντρα μετεωρολόγων αν θα έχει ήλιο ή βροχή! (vid)

Ελλάδα
Καιρός την Καθαρά Δευτέρα: Νέα κόντρα μετεωρολόγων αν θα έχει ήλιο ή βροχή! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για το OPEN, ανέφερε ότι από το Σάββατο, ο καιρός θα αλλάξει με βροχές, θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα βουνιά. Έτσι, ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, θα είναι άστατος στην Κεντρική, τη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα ενώ δεν αποκλείονται και οι βροχές στην Αθήνα

Βγήκαν τα «μαχαίρια» για τον καιρό μεταξύ των μετεωρολόγων πριν καν φτάσουμε στην Καθαρά Δευτέρα. Κι αυτό γιατί από τη μία υπάρχουν μετεωρολόγοι που υποστηρίζουν ότι ο καιρός θα είναι καλός και οι εκδρομείς θα απολαύσουν ένα τριήμερο με ήπιες θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια και, από την άλλη, υπάρχουν μετεωρολόγοι που εκτιμούν στις προγνώσεις τους ότι είναι πιθανό να έχουμε βροχές και στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για το OPEN, ανέφερε ότι από το Σάββατο, ο καιρός θα αλλάξει με βροχές, θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα βουνιά. Έτσι, ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, θα είναι άστατος στην Κεντρική, τη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα ενώ δεν αποκλείονται και οι βροχές στην Αθήνα.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=4059a01hkr65z550&playlistId=v-cqn5l7caxds1

Από την άλλη ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, έκανε κριτική στον «πόλεμο» που υπάρχει για τον καιρό και τη νέα κακοκαιρία που... έρχεται, τονίζοντας ότι υπήρξαν μετεωρολόγοι που υποστήριξαν ότι «μετά το καλό Σαββατοκύριακο, αυτή την εβδομάδα δηλαδή, θα κατέβει αιφνίδια ο βόρειος πόλος στην Ελλάδα και θα φέρει χιόνια και ψύχος».

Μάλιστα, άφησε αιχμές και για τους μετεωρόγολους που - 7 μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα - κάνουν προγνώσεις για τον καιρό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα, βγήκαν πάλι δεκάδες σελίδες και αναφέρουν με λεπτομέρεια τον καιρό για την Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή για 7 μέρες μετά!».

Φυσικά, ο Γιάννης Καλλιάνος δεν αναφέρθηκε σε κανένα όνομα συναδέλφου του...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News