Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για την απώλεια του δημάρχου Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ

Ελλάδα
Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για την απώλεια του δημάρχου Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Το έργο και το παράδειγμα της ζωής του Μωυσή Ελισάφ θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές"

"Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος, αξίες και αρχές. Ενεργός πολίτης και πολιτικός με γαλήνιο βλέμμα (…) Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε, τους ανθρώπους της οποίας υπηρέτησε και από τη θέση του Δημάρχου Ιωαννιτών" αναφέρει σε μήνυμά της για την απώλεια του δημάρχου Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ, η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, με την ιδιότητά της ως Επίτιμης Προέδρου του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

Ολόκληρο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στον Μωυσή Ελισάφ:

Ως γιατρός, δίπλα στους ασθενείς. Ως ακαδημαϊκός, στην πρωτοπορία της έρευνας, αφιερωμένος στην εκπαίδευση των νέων φοιτητών.

Γέννημα θρέμμα Ηπειρώτης και πολίτης του κόσμου. Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος, αξίες και αρχές. Ενεργός πολίτης και πολιτικός με γαλήνιο βλέμμα. Που οραματιζόταν και ένωνε. Ο πρώτος εβραϊκής καταγωγής δήμαρχος στη χώρα μας.

Ο Μωυσής Ελισάφ βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της γης που αγάπησε, τους ανθρώπους της οποίας υπηρέτησε και από τη θέση του Δημάρχου Ιωαννιτών. Το έργο και το παράδειγμα της ζωής του θα φωτίζει για πάντα τον δρόμο για τις επόμενες γενιές.

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Επίτιμη Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News