Έβρος: Ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και μετανάστες σε φορτηγό από την Τουρκία

Ελλάδα
Έβρος: Ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα και μετανάστες σε φορτηγό από την Τουρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης είχε κρύψει στο ρυμουλκό έναν παράνομο μετανάστη καθώς και πάνω από τέσσερα κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, λαθραία τσιγάρα και ένα... μετανάστη έκρυβε στο φορτηγό μετά ρυμουλκούμενου με το οποίο επιχείρησε να περάσει στην Ελλάδα από την Τουρκία ένας αλλοδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο!

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί το πρωί της Πέμπτης με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε κρύψει στο ρυμουλκό ένα μη νόμιμο μετανάστη με σκοπό να τον προωθήσει παράνομα στη χώρα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο ρυμουλκό βρέθηκαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 30 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν το ρυμουλκό, τα ναρκωτικά, τα πακέτα τσιγάρων, τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News