«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Ήταν ένας άγγελος» (vid)

Ελλάδα
«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για την απώλεια της γυναίκας του: «Ήταν ένας άγγελος» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Λύγισε» για την απώλεια της γυναίκας του ο Πύρρος Δήμας σε συνέντευξη που παραχώρησε - Μιλώντας για τον θάνατό της δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά του

Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στην απώλεια της συζύγου του, αλλά και τα παιδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση και τα δάκρυά του.

«Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» δήλωσε.

Στην πορεία της συζήτησης, ο Πύρρος Δήμας σχολίασε ότι: «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι».

//--> //-->

Αργότερα ο ολυμπιονίκης, τόνισε: «Το 1992 μπήκαμε εγώ και η Βούλα Πατουλίδου τιμής ένεκεν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Θεωρώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο έξυπνο. Εμείς οι Ολυμπιονίκες θα έπρεπε να είμαστε σε σχολεία και όχι κάπου αλλού».

Για τα παιδιά του είπε: «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή τόνισε πως: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Προχωράμε στη ζωή, στην επόμενη μέρα. Είμαι καλά και αυτό έχει σημασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News