Ο Παπαδάκης καρφώνει Πορτοσάλτε για πλειστηριασμούς: «Αν έχεις βολεμένη την τσέπη...»

Ελλάδα
Ο Παπαδάκης καρφώνει Πορτοσάλτε για πλειστηριασμούς: «Αν έχεις βολεμένη την τσέπη...»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν «υπάρχει άνθρωπος που να τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας»

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Αρη Πορτοσάλτε, ο οποίος είπε ότι «είμαι υπέρ των πλειστηριασμών». Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» σχολίασε με δηκτικό τρόπο την τοποθέτηση του συναδέλφου του, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας ότι όσοι είναι βολεμένοι αγνοούν τον φτωχό πολίτη που χρωστά και του παίρνουν το σπίτι.

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Εχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Οπως ακούω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα' να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν «υπάρχει άνθρωπος που να τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας», με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News