Λένα Ζευγαρά: Έντονες αντιδράσεις για συναυλία της, με αμοιβή 26.000 ευρώ

Ελλάδα
Λένα Ζευγαρά: Έντονες αντιδράσεις για συναυλία της, με αμοιβή 26.000 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πληρωθεί από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή / καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ για να εμφανιστεί στην πόλη της βόρειας Ελλάδας

Η δημοσιογραφία δεδομένων φαίνεται ότι έχει ανθίσει και στον τοπικό Τύπο. Σύμφωνα με έγγραφο που αλίευσε Μέσο της Ξάνθης από τη “Διαύγεια”, το ποσό που έχει να λαμβάνει η ερμηνεύτρια, Λένα Ζευγαρά, προκειμένου να ανοίξει τις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι της Ξάνθης, ανέρχεται στις 26.000 ευρώ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα πληρωθεί από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ως αμοιβή / καλλιτεχνική δαπάνη 26.040 ευρώ για να εμφανιστεί στην πόλη της βόρειας Ελλάδας.

Το έγγραφο που δημοσιεύτηκε

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν αυτό το ποσό αφορά μόνο στην τραγουδίστρια ή συνολικά σε δαπάνη που αφορά στον ήχο, στα φώτα, στην ορχήστρα κτλ, κάτι που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δήμαρχος Ξάνθης, κ. Μανώλης Τσέπελης μίλησε στο Πρωινό και ρωτήθηκε σχετικά από τον Γιώργο Λιάγκα. «Πρώτον, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης» είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά δήλωσε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News