Αποκαλυπτικός ο Ανδρέας Λοβέρδος για την Εύα Καϊλή - Τα «θανάσιμα αμαρτήματα», η φιλία τους και το «γλείψιμο»

Ελλάδα
Αποκαλυπτικός ο Ανδρέας Λοβέρδος για την Εύα Καϊλή - Τα «θανάσιμα αμαρτήματα», η φιλία τους και το «γλείψιμο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν έφθασε η συζήτηση στην Εύα Καϊλή μίλησε για τα «θανάσιμα αμαρτήματα» ενώ ενδιαφέρον έχει το ύφος του όταν μιλά για τον σύζυγό της

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ανδρέας Λοβέρδος παραχωρώντας συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη όταν έφθασε η συζήτηση στην Εύα Καϊλή, με την οποία, όπως τόνισε, ήταν πολύ στενοί φίλοι.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη για την κρίση της ενοχής της ή όχι, αποφεύγοντας να πάρει θέση. Ωστόσο μίλησε για τα «θανάσιμα αμαρτήματα», ενώ ενδιαφέρον έχει το ύφος του όταν μιλά για τον σύζυγό της, σύμφωνα με το in.gr.

Μία ημέρα πριν της έλεγα «σε εμπιστεύομαι»

Ο κ. Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι είχαν πολύ στενή φιλική σχέση. «Παραμονή πριν της συμβεί ότι της συνέβη, μιλούσαμε στο τηλέφωνο σχεδόν μία ώρα» είπε χαρακτηριστικά και μάλιστα της εξέφρασα την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό της.

«Της έλεγα εγώ σε εμπιστεύομαι» είπε ο Λοβέρδος με τον Ηλία Ψινάκη να τον διακόπτει «δεν ήξερες τίποτα ε;» και τον Λοβέρδο να απαντά «πού να ήξερα ρε Ηλία. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό θέμα που αντιμετωπίζουν κάποιοι ευρωβουλευτές, μιλούσαμε για την παρακολούθηση του δικού μου τηλεφώνου».

//--> //-->

Με έμφαση και ένταση στο πρόσωπο ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι «μάλιστα της είπα θα σου στείλω το τηλέφωνό μου και τον κωδικό μου -γιατί το Ευρωκοινοβούλιο έχει υπηρεσία ελέγχου. Και όταν μου είπε ναι αλλά θα ξέρω τον κωδικό σου και αν βρουν κάτι, της είπα και να τα δεις σου έχω εμπιστοσύνη. Την επόμενη μέρα συνέβη ό,τι συνέβη.»

20 χρόνια φίλοι

Η Αννίτα Πάνια δεν μπορεί να το πιστέψει… «Δηλαδή συζητάγατε σαν φίλοι, έχοντας μεταξύ σας εμπιστοσύνη και την επόμενη μέρα […] αυτό είναι ένα σοκ».

«Συζητάγαμε σαν φίλοι και πολύ καλοί φίλοι. Ήμασταν χρόνια πολλά μαζί και όταν ήταν φοιτήτρια στην Αρχιτεκτονική θυμάμαι εγώ πήγαινα τότε στην Τεχεράνη και έκανα μια στάση στη Θεσσαλονίκη να κάνω μια ομιλία στους αρχιτέκτονες και όλο αυτό το οργάνωνε η Εύα. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή. Δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, το 2017 άλλο στήριξε εκείνη άλλο εγώ, το 2019 στήριξε εμένα, είχαμε στηρίξει μαζί τον Βενιζέλο…»

Και ο Ηλίας Ψινάκης χτυπά με την καίρια ερώτηση «Πώς σου φάνηκε ρε παιδί μου αυτό που έσκασε;»

«Κατέρρευσα» απαντά αργά ο κ. Λοβέρδος. «Το σκέφτηκα αμέσως δικηγορικά, γιατί το μυαλό μου πήγε αμέσως στο »δεν είναι έτσι» από αγάπη. Την επόμενη και τη μεθεπόμενη σκέφτηκα εντελώς δικηγορικά »τι θα έκαναν για να την υπερασπιστώ;» Έχει Γολγοθά μπροστά της».

Κουνάνε το δάκτυλο άνθρωποι που μέχρι χθες την «έγλυφαν»

«Με κάλεσαν σε κανάλια για να τοποθετηθώ και στο τέλος έλεγα, ρε Ηλία, ότι υπάρχουν και ορισμένοι που τώρα σηκώνουν το δάκτυλο, που την »γλύφανε» ή την φλερτάριζαν πολύ έντονα». Ο Ψινάκης επιβεβαιώνει και ο Λοβέρδος συμπληρώνει Κάτσε ρε μεγάλε, κάνε εσύ στην άκρη, που έγλυφες ή ζητούσες χάρη ή την φλέρταρες και άσε να μιλήσει κανένας άλλος.

Το θανάσιμο αμάρτημα

Η Αννίτα Πάνια επανέρχεται στο προσωπικό κόστος που είχαν για τον Ανδρέα Λοβέρδο αυτές οι αποκαλύψεις για να λάβει την απάντηση «Παραμένω φίλος, την αγαπώ […] Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο γιατί πρέπει να πας.. έχετε δει την ταινία 7 θανάσιμα αμαρτήματα με τον Μπραντ Πίτ; Ενα από αυτά είναι η απληστία».

Ο Ηλίας Ψινάκης παρενέβη καταθέτοντας την προσωπική εμπειρία του. «και εγώ την ξέρω την Εύα 20 χρόνια. Αυτό όμως που έγινε είναι λίγο…»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέφυγε να πάρει θέση ως προς το αν το έκανε ή όχι, παραπέμποντας στη Δικαιοσύνη την μόνη αρμόδια να κρίνει. Ωστόσο, περιγράφοντας πόσο πετυχημένη ήταν και πόσο θετικές προοπτικές είχε, υπονόησε ότι αν το έκανε αυτό είναι πολιτική αυτοκτονία.

Για τον σύζυγό της με μάλλον απαξιωτικό ύφος σημείωσε «τον έχω δει ‘κανα δυο φορές, εκεί να κάθετε αμίλητος, ούτε καν έχουμε συστηθεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News