Απίστευτο συμβάν: Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του - Η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα

Ελλάδα
Απίστευτο συμβάν: Γνωστός DJ έσπασε στο ξύλο πρώην σύντροφό του - Η κοπέλα πήγε στην Αστυνομία μέσα στα αίματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δαγκώνει το αυτί του διοργανωτή και νυν συντρόφου της κοπέλας, σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι

Γνωστός DJ σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας σε νεαρό μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση και αφού την «έσπασε στο ξύλο», επιτέθηκε στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή πάρτι και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα.

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 40χρονου dj με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντι της.

Το απίστευτο συμβάν, σύμφωνα με το protothema.gr, σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 το ξημέρωμα της Κυριακής. Ο 40χρονος dj ο όποιος έχει παίξει σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε στο γνωστό κέντρο της Γλυφάδας. Εκεί, διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφος διοργανωτής πάρτι, τον οποίο ο dj τον γνώριζε. Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, τους πλησίασε τα αίματα άναψαν και τότε ο 40χρονος, όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα.

Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας το μοντέλο, είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Στη συνέχεια οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 40χρονος δαγκώνει το αυτί του διοργανωτή σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο 40χρονος οδηγήθηκε με την κοπέλα και τον νυν σύντροφό της στο τμήμα της Γλυφάδας ενώ το μοντέλο έχει κάνει μήνυση σε βάρος του, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου». «Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή δηλώνει συντετριμμένος για το συμβάν, ωστόσο ουδέποτε προκάλεσε την οποιαδήποτε σωματική βλάβη» αναφέρει o συνήγορος του dj κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News